Theater

Ellen Pieters & Han Oldigs

ADAM & EVA 2.0

Tickets
ADAM & EVA 2.0
Theater

Ellen Pieters & Han Oldigs

ADAM & EVA 2.0

Tickets
ADAM & EVA 2.0

Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk: het creëren en ontdekken van een nieuwe planeet.

Twee buitenaardse wezens creëren een planeet en noemen die Aarde. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen en elkaar en de Aarde ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

De auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet.”

Acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs zijn ras-komedianten, die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden.

Tickets en tijden

Datum do 01 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50
Tickets
Datum do 01 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,25 tot € 22,50

Over Ellen Pieters

Ellen Pieters is een Nederlands actrice en zangeres. Ze speelt in theater-, film- en televisieproducties. Van 1992 tot 2000 was ze te beluisteren als cabaretière en zangeres in het radioprogramma Spijkers met Koppen van de VARA. Ze is bovendien bekend van televisieprogramma's als Het Klokhuis van de NPS, Ook dat nog! van de KRO en Kopspijkers van de VARA. In zowel Spijkers met Koppen als Kopspijkers doet ze verschillende bekende personen na, onder meer Prinses Máxima en Rita Verdonk. 
In het seizoen 1999/2000 maakte ze haar eerste cabaretvoorstelling 'Primeur', onder regie van Tosca Niterink, bekend van het duo Theo en Thea. In 2001 deed ze samen met Lucretia van der Vloot haar tweede avondvullende cabaretprogramma 'Klotewijven!'. In 2001 speelde ze bovendien in 'De Vagina Monologen'. In 2019/2020 was ze te zien in 't Schaep met de 5 pooten als Riek Balk, vanaf 2023 is ze te zien in de musical Les Misérables als Madame Thénardier.

Over Han Oldigs

Johan Coenraad Lourens Han Oldigs is een Nederlands acteur en zanger. Oldigs was tijdens zijn middelbareschooltijd zanger in verschillende bandjes en richtte daarna het muziektheatergezelschap De Dynastie van Oer op. Vanaf 1987 toerde hij met Coen van Vrijberghe de Coningh en Theo Nijland door Nederland als The Shooting Party. Met hen won hij in 1995 de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied 'Kaal'. In de jaren negentig speelde hij in verschillende producties van het RO Theater. Van 1996 tot 1998 speelde hij de rol van Roberto Armati in de VARA-politieserie Unit 13. Na de eeuwwisseling was hij gedurende enkele seizoenen zanger in The Prefab Four, een theatervoorstelling van Orkater over de Amerikaanse band The Monkees en naast Jon van Eerd in diens productie Dubbel Op. Hij heeft een relatie met actrice Ellen Pieters.

Credits

Website: www.degraafencornelissen.nl
Spel: Ellen Pieters en Han Oldigs
Script: Haye van der Heijden
 

Regie: Bruun Kuijt
Vormgeving: Arno Bremers
Licht: Niek Vos