do 01 januari

Alex Ploeg

Nationaal Theaterweekend: Ultimatum

Comedy Talent van 2018 Alex Ploeg stelt zichzelf een ultimatum. Maar hoe doe je dat als je een vat vol tegenstijdigheden bent?

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre.

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma ‘Klikbeet’ (NTR).

Theaterspreekuur
Keuzestress voor het nieuwe theaterjaar? Programmeur Marjan van Huijstee helpt je door het bos aan voorstellingen in ons theater tijdens het Theaterspreekuur. Het Theaterspreekuur begint om 19.00u en is gratis te bezoeken, maar we vragen u een kaartje te reserveren via deze link.

voorstellingsinfo
Website
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.

Ultimatum is een indrukwekkend debuut.

Nationaal Theaterweekend
Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019 vieren we theater! Dat doen we met verrassende voorstellingen voor €10,- en veel gratis randprogramma. Kom je ook genieten van alles wat het theater te bieden heeft?

Foto's: Bob Bronshoff

Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.

Jury Cameretten over Alex Ploeg

terug naar boven