tickets

Backbone / Alida Dors en Silbersee - Dansdonderdag: Speak

do 08 februari

Backbone / Alida Dors en Silbersee

Dansdonderdag: Speak

Een mix van urban dans, muziektheater en opera over het vervagen van morele waarden, geïnspireerd door het populisme, het fanatisme en de graaicultuur.

Vier mensen in de kracht van hun leven worden onverwacht ter verantwoording geroepen. Dwingende zangstemmen confronteren hen met hun daden en roepen herinneringen op uit vervlogen tijden. De morele weging die hen te wachten staat is onontkoombaar, maar in het schimmige krachtenveld waarin zij zich bevinden is niets wat het lijkt. Zullen zij zich uitspreken? Komen zij tot inkeer?

Speak up! is een creatie van (hiphop)dansgezelschap BackBone en Silbersee, productiekern voor onorthodox muziektheater en experimentele opera. Deze interdisciplinaire voorstelling over het vervagen van morele waarden is geïnspireerd door het populisme, het fanatisme, de graaicultuur en de toenemende polarisatie.

Gratis inleiding en nagesprek: elke maand kun je genieten van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand gratis speciale inleidingen door dramaturg/journalist Moos van den Broek. Klik hier voor meer informatie.

Het nagesprek wordt direct na afloop gevoerd door Alida Dors. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Let there be given my mouth that I may speak.

Spreuk op Egyptische graftombes

terug naar boven