Barely Methodical Troupe

Spectaculaire acrobatische show door drie jonge en zeer getalenteerde Britten over vertrouwen, vriendschap en intimiteit.

Bromance is een mengeling van circus, dans, breakdancing, free running, cyr wheel, slangenmenstechniek en duo-acrobatiek, en dan vergeten we waarschijnlijk nog een paar technieken. In het kort komt het er op neer dat Bromance een onafgebroken stroom van verbluffende trucs is, in een razend tempo uitgevoerd en met ongewone combinaties van bekende en onbekende moves.

Maar Bromance is meer. Tijdens de show leren we Louis Gift, Beren D'Amico and Charlie Wheeller kennen. Ieder volgde zijn eigen traject door de wereld van circustechnieken, dans en fysiek theater. Na hun ontmoeting inspireerden ze elkaar tot avontuurlijke – soms krankzinnige – experimenten, zoals alleen jongens dat kunnen. Sportfreak Louis is daarbij de betrouwbare sterke beer, Beren (trotse bezitter van een zwarte band in taekwondo) de vederlichte spring-in-'t-veld, danser Charlie speelt de gevoelige jongen.

In de voorstelling doorlopen ze alle stadia van mannenvriendschap ('bromance'), van de eerste kennismaking tot heerlijk ongeremd lol trappen. En dat kunnen ze. Niet voor niets werd de voorstelling meteen bekroond met de Total Theatre & Jackson Lane Award for Circus.

voorstellingsinfo
Dansers
Louis Gift, Beren D'Amico and Charlie Wheeller
Locatie

Jaw-droppingly magnificent show

The Stage


Foto's: Chris Nash

terug naar boven