Dans

SERIÓÓS Collectief

DansDonderdag: Ben je SERIÓÓS!?

Nieuwe Namen, Uit eigen stad, Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Ben je SERIÓÓS!?

Een dansvoorstelling over knopen doorhakken, opkomen voor jezelf én schijt hebben.

Van diep gelukkig naar diep in de shit: het overkomt ze. Terwijl Jasmin en Meis hun bodemloze gelaagdheid onderzoeken, stuiten ze op allerlei levensvragen. Durven ze wel zo diep te gaan? 
Jasmin en Meis zijn niet alleen. Tijdens het omarmen van hun gelaagdheid komen ze lotgenoten tegen. Iedereen dealt met hun eigen shit op hun persoonlijke lijn. De krachten worden gebundeld en samen kunnen ze elke diepte doorgronden. Dit gaat gepaard met de nodige botsingen en onderlinge verzoeningen. 

SERIÓÓS is een spraakmakend collectief dat is geworteld in de hiphopcultuur. Dans, spel en rap zijn terugkerende elementen in de voorstellingen waarin spelers en publiek samen in een groove belanden. SERIÓÓS kaart complexe kwesties aan met een flinke dosis humor.

In Ben je SERIÓÓS!? worden de twee voorstellingen Schijtlijn en DIEP één productie. Jasmin en Meis hernemen de productie Schijtlijn.mov waarin ze samen met de cast knokken voor zichzelf en voor de ander en tonen hun nieuwe duet DIEP, een onderzoek naar hunzelf. 

Tickets en tijden

Datum do 21 september Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00
Tickets
Datum do 21 september - Met inleiding
Tijd 20:30u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 8,50 tot € 17,00

DansDonderdag

Elke maand zie je bij ons prachtige dans op donderdag. Voorafgaand aan de voorstelling is er een speciale inleiding. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Meer DansDonderdag
DansDonderdag
DansDonderdag

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel Nieuwe Namen presenteren we ze allemaal aan je.

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Daarnaast zie je bekende gezelschappen die niet eerder in onze zaal stonden.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

Over SERIOOS

Jasmin en Meis hebben elkaar gevonden in de vorm van het voeren van die gesprekken: danstheater. SERIÓÓS komt van het woord serieus. Maar wel met een twist. Want juist door te mogen ontspannen in gespannen onderwerpen, raken we diepere lagen en betekenissen. 

Meer over SERIOOS

Credits

Website: www.serioos.nl 
Choreografie: Meis Köster, Jasmin Deekman  
Dramaturgie: Nicole Geertruida

Movement director: Anne Suurendonk 
Cast: Aoife Murphy, Aristos Iatrou, Claudio Magaña Torres en Sigourney Alvares