vr 13 december

Beumer & Drost

Reis om de wereld in tachtig dagen 8+

Met treinen, koetsen, boten, een olifant en een ijszeiler in korte tijd de wereld rond. In 1873 schreef Jules Verne het avonturenverhaal De reis om de wereld in 80 dagen. Een ongelooflijke, en zeker in die tijd, bijna niet te volbrengen reis.

Zijn verhaal speelt een belangrijke rol in de splinternieuwe en filmische theatervoorstelling van Beumer & Drost. Een voorstelling over verre oorden. Zó ver dat het voorbij ons voorstellingsvermogen reikt! Wanneer de heimwee toeslaat, lijkt terugkeren naar huis onmogelijk. Maar met vereende krachten en een grote vindingrijkheid wordt de ongelooflijke thuisreis aanvaard. Een reis waarop zelfs Jules Verne jaloers zou zijn.

Deze familievoorstelling begint extra vroeg in de avond. Kom met het hele gezin een avond naar het theater.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel
Peter Drost en Paul R. Kooij
Regie
Michael Helmerhorst
Concept en tekst
Peter Drost
Assistent regisseur/dramaturgie
Géraldine Verhoeven
Compositie & sounddesign
Gerhardt Heusinkveld
Kostuums
Carin Eilers
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven