vr 13 december

Beumer & Drost

Reis om de wereld in tachtig dagen 8+

Een race tegen de klok voor twee huisschilders die met spoed een immense muurschildering moeten maken.

Als hoogtepunt van zijn bezoek aan de succes-multiculti-wijk Koekenberg zal de koning een immense muurschildering onthullen getiteld 'De reis om de wereld in 80 dagen'. Reizend leer je tenslotte andere culturen kennen en respecteren.

Het organisatiecomité, dat de opdracht heeft om binnen 80 dagen de blinde muur in de kleurrijke buurt aan te pakken, laat de ene na de andere organisatorische steek vallen. De tijd begint te dringen en twee huisschilders krijgen enkele dagen voor de onthulling de spoedklus in de schoot geworpen.

Met rolsteigers, kwasten en talloze blikken verf gaan zij aan de slag. Het lijkt onmogelijk de klus nog op tijd te klaren. Maar vergis je niet in de bewoners van de Koekenberg. Vereend zijn ze. En ook hun krachten…

Deze familievoorstelling begint extra vroeg in de avond. Kom met het hele gezin een avond naar het theater.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.


Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Tekst
Peter Drost
Spel
Peter Drost en Paul R. Kooij
Beeldregie
Michael Helmerhorst
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven