Bluebettes

The best of the sixties

IJzersterke samenzang en ontspannen interactie met het publiek  in een muzikale show vol humor en herkenning. Zing en swing mee!

In hun nieuwe theaterprogramma 'The best of the sixties' spelen en zingen de vijf goedlachse muzikantes hun favoriete sixties-songs en die van het publiek. Ze nemen de luisteraar mee op een trip down memory lane dwars door verschillende muziekstijlen: van hartverscheurende country liedjes tot swingende sixties-soul van meidengroepen uit die tijd zoals The Supremes en The Ronettes.

The Bluebettes weten elke zaal in te pakken met hun ijzersterke samenzang en ontspannen interactie met het publiek. Zij klimmen zèlf achter de drums, de basgitaar, de gitaar en toetsen. Een feest om naar te kijken en te luisteren! 'The best of the sixties' is een muzikale show vol humor en herkenning. Zing en swing mee met deze puike, van sixties doordrenkte show en verlaat gegarandeerd opgewekt de zaal!

Internationale Vrouwendag
De dames van The Bluebettes spelen deze voorstelling op Internationale Vrouwendag. Bezoek samen met je oma, moeder, dochter, vriendinnen of collega's deze voorstelling.

voorstellingsinfo
Website
Zang
Arlette Swartjes
Zang
Geraldine Swartjes
Toetsen en zang
Esther Groenenberg
Basgitaar en zang
Chantal de Haan
Drums en zang
Anna Hoekstra
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven