BonteHond

Een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

Twee goochelaars beginnen vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.
Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. De voorstelling is genomineerd voor de Gouden Krekel 2015.

Gratis randprogramma
Er zijn na afloop extra leuke activiteiten! Wat dacht je van een stickervel met apps, waardoor je je ouders of leerkracht kunt besturen?! De acteurs helpen je op weg. En buiten de zaal op het platform kun je aan de slag met een knutselactiviteit. Maak een mooi hondenmasker van BonteHond en ga de rest van de dag door het leven als je favoriete hondje.

 

voorstellingsinfo
Website
Regisseur
René Geerlings
iPad Regisseur
Bram de Goeij
Spel
Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt
Muziek
Wim Conradi
Decor- en Kostuumadvies
Marlies Schot
Locatie

Razend knappe slapstickshow en een heerlijke voorstelling.

Mime, dynamiek en uitbundige hilariteit: bij AaiPet wordt gierend gelachen.

Het Parool


Foto's: Kamerich & Budwilowitz/EYES2

BonteHond
Jeugdtheatergezelschap BonteHond uit Almere maakt brutaal, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Ze vinden het  belangrijk dat kinderen naast alle regels en afspraken een open en eigenwijze blik blijven houden. Hoe fijn zou het zijn als wij allemaal met een nieuwsgierige blik naar elkaar en de wereld om ons heen zouden kunnen kijken. We zouden minder bang zijn voor alles wat anders is of raar lijkt.


terug naar boven