BonteHond

Lente-Uitjes: Pak’m 3+

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren.

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen. Genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling op Duploniveau, in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny. Voor de allerkleinsten en iedereen die stiekem verstoppertje wilt spelen.

'PAK’M' is de opvolger van 'AaiPet' die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg.

Doe je na afloop mee met een cursus camoufleren? Scroll naar beneden voor meer info!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie
René Geerlings
Medemaker - soundtrack
Wim Conradi
Spel
Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl
Dramaturgie
Judith Faas
Regie-assistentie
Annelies Appelhof
Decor
René Geerlings & Tom de Meer
Kostuums
Judith de Zwart
Productie
Judith Oostrom
Locatie
Podium Hoge Woerd

De timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) is perfect en zij betrekken waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.

De doldwaze slapstickvoorstelling PAK ‘M zit snedig goed in elkaar

Cursus camoufleren
Direct na afloop geven de acteurs een cursus camoufleren. Als je in een achtervolging niet gegrepen wilt worden is het zaak om niet op te vallen en je te verstoppen. Wanneer je iemand wilt besluipen is het ook handig om te weten hoe je ervoor zorgt dat je niet gezien wordt. De acteurs laten het publiek meedoen met oefeningen en leren iedereen om zo onopvallend mogelijk te bewegen. Na afloop krijgen alle kinderen een handige camouflage-tool mee voor thuis, waar ook ouders en leerkrachten mee in hun nopjes zullen zijn. Daarmee kun je je verstoppen als je geen zin hebt om gezien te worden.

Foto's: Kamerich&Budwilowitz/EYES2

BonteHond
BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Vanuit standplaats Almere speelt het gezelschap in theaters, buurthuizen, op festivals, op scholen en op locatie door heel Nederland en België en steeds vaker in het buitenland. Artistiek leider van BonteHond is René Geerlings.


terug naar boven