Boost Producties

Pie in the Sky

Een indrukwekkende acrobatische circusperformance waarin het draait om veerkracht en vertrouwen.

Ventilatoren blazen meer dan manshoge objecten vol lucht. In deze steeds andere omgeving zoeken drie oersterke acrobaten de grenzen op en tarten ze de zwaartekracht. Een muzikant zorgt ervoor dat via ventielen en buizen steeds meer kracht in het schouwspel wordt geblazen.
Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen.
Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld? Of blijkt dat te mooi om waar te zijn? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

‘Pie in the Sky’ is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen: vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

LET OP: Er zijn wegwerkzaamheden rond ons theater. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd. Meer informatie.

voorstellingsinfo
Website
Acrobaten
Marieke Thijssen, David Mupanda, Wilko Schütz
Regie
Lennie Visser
Choreografie
Hans Tuerlings
Toneelbeeld
Jelle Engel
Toneelbeeld uitvoering
Erik van Dongen
Muziekcompositie
Jonathan Bonny
Muziek uitvoering
Reggy van Bakel
Lichtontwerp en uitvoering
Maarten Verheggen
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Foto: Roos de Bolster

Een fascinerende performance dankzij een esthetisch toneelbeeld, een sterke soundscape en de inzet van acrobatiek om een beeld te schetsen van verhoudingen tussen mensen.

Inleiding
In de inleiding vertelt Lennie Visser, de maker van de voorstelling, over het gezelschap, de werkwijze en het concept van de voorstelling. Ook neemt ze je mee achter de schermen en vertelt hoe het repetitieproces is verlopen en welke problemen ze tegenkwamen. Stel tot slot al je vragen aan Lennie.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Foto: Roos de Bolster

Boost Producties
Boost Producties is één van de belangrijkste verkenners op het gebied van het nieuwe circus in Nederland. In alle voorstellingen zijn het fysieke lef, het onderlinge vertrouwen en het ontdekken van grenzen in de mens en de omgeving terug te vinden. Boost Producties kenmerkt zich door een versmelting van toneelbeeld, acrobatiek en theater.


terug naar boven