do 16 september

Boris van der Ham en muzikanten

OPSTAAN

Zanger Boris van der Ham en zijn gasten helpen je de crisis uit met spetterende livemuziek. Gevuld met tijdloze nummers van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans en Jules de Corte.

Juist nu hebben we behoefte aan mooie liedjes. Die krijg je rijkelijk voorgezet in het muziekprogramma ‘OPSTAAN’. Boris van der Ham is deze avond gastheer en zanger. Vorig jaar, midden in de corona-lockdown, kwam hij met een verrassend nieuw album met oude en nieuwe liedjes, waar veel aandacht voor was op radio, tv en in de krant. In ‘OPSTAAN’ neemt hij je mee langs een optimistisch verhaal dat ons weer helpt om op te staan. Samen met gastzangers, acteurs en muzikanten komt hij met prachtige tijdloze nummers uit het rijke repertoire van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans en Jules de Corte. Daarnaast hoor je nieuwe nummers die het hart verwarmen en energie geven. Als extra zal de voorstelling worden opgenomen voor een volgend live-album. Zo krabbel je samen met Boris de crisis uit!

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Zanger
Boris van der Ham & gasten

Boris van der Ham
Boris van der Ham studeerde in 1998 af aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna speelde hij bij diverse toneelgroepen, was tijdlang volksvertegenwoordiger, om daarna zijn oude vak weer op te pakken. Hij was onder meer te zien in Ciske de Rat – De musical, tv-series Flikken Maastricht, het slotseizoen van ‘Smeris’ en de muziekproductie ‘1984’. In 2020 kwam zijn album ‘Niemand dan wij’ uit, waarvan de nummers al een miljoen keer op YouTube zijn bekeken.


terug naar boven