Boris van der Ham en muzikanten

OPSTAAN

Zanger Boris van der Ham en zijn gasten helpen je de crisis uit met spetterende livemuziek. Gevuld met tijdloze nummers van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans en Jules de Corte.

Juist nu hebben we behoefte aan mooie liedjes. Die krijg je rijkelijk voorgezet in het muziekprogramma ‘OPSTAAN’. Midden in de corona-lockdown, kwam Boris van der Ham met een verrassend nieuw album met oude en nieuwe liedjes, waar veel aandacht voor was op radio, tv en in de krant. Inmiddels zijn zijn nummers al bijna een miljoen keer bekeken op Youtube. In onze theaterzaal worden nu de opnames gemaakt voor zijn nieuwe live album dat in 2022 uitkomt. Wees getuige van de opmaat naar het nieuwe album bij deze hartverwarmende avond!

In ‘OPSTAAN’ neemt Boris van der Ham je mee langs een optimistisch verhaal dat ons weer helpt om op te staan. Samen met zijn speciale gasten van de Vocal Group Rooxlive komt hij met prachtige tijdloze nummers uit het rijke repertoire van onder meer Wim Sonneveld, Toon Hermans, Jan Rot en Jules de Corte. Daarnaast hoor je nieuwe nummers die het hart verwarmen en energie geven. Deze vierkoppige groep bestaat uit Nienke Latten, Anouk Rietveld, Chiel de Cock en Steven Roox. Bandleider Bernd van der Bos is ook een bekend gezicht en was de afgelopen maanden te zien in 'Klassiekers met Simone Kleinsma' (Omroep Max).

voorstellingsinfo
Website
Zanger
Boris van der Ham & gasten

Boris van der Ham
Boris van der Ham studeerde in 1998 af aan de Toneelacademie Maastricht. Daarna speelde hij bij diverse toneelgroepen, was tijdlang volksvertegenwoordiger, om daarna zijn oude vak weer op te pakken. Hij was onder meer te zien in Ciske de Rat – De musical, tv-series Flikken Maastricht, het slotseizoen van ‘Smeris’ en de muziekproductie ‘1984’. In 2020 kwam zijn album ‘Niemand dan wij’ uit, waarvan de nummers al een miljoen keer op YouTube zijn bekeken.


terug naar boven