Cie. Woest

De danstheatervoorstelling Leaving Normal is een verhaal met absurde interacties en intrigerende personages. Cie. Woest neemt je mee op een belevenisparcours, dat balanceert op de grens van theater en dans, humor en tragedie. Met een muziekdoosje in je handen ga je mee op pad en belandt je in de ene ogenschijnlijk normale, in de volgende absurde situatie. Je verandert van toeschouwer naar getuige, of zelfs naar medeplichtige. Pas op dat je niet zelf in de problemen komt!

Nadat ze in 2015 Fort Ruigenhoek aandeden en zich in 2016 een weg baanden door de Utrechtse binnenstad, komt Cie. Woest dit jaar met Leaving Normal naar Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn.

voorstellingsinfo
Website
Regie: Manon Avermaete
Spel: Wannes de Porre, Lorenzo Capodieci, Melanie Weijters, Kim Jomi Fisher, Marta Alstadsæter, Paulien Truijen.
Muziek: Steven Holsbeeks 
Ontwerp muziekboxjes: Indianen Antwerpen
Productie/techniek: Paulien Truijen
Publieksbegeleiding: Annemijn Rijk
Locatie

Festival Tweetakt
Festival Tweetakt viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum in Utrecht! Tweetakt is uitgegroeid tot een internationaal kunstenfestival voor alle leeftijden, met theater, dans, muziek en (interactieve) beeldende kunst. Bezoek van 31 maart t/m 16 april het festivalhart op de Neude en voorstellingen in diverse Utrechtse theaters waaronder Podium Hoge Woerd, of kom van 2 april t/m 28 mei in de weekenden langs op Fort Ruigenhoek in Groenekan.

Bekijk hier alle voorstellingen tijdens Tweetakt in Podium Hoge Woerd.


terug naar boven