Club Guy & Roni

Een absurde en bitterzoete komedie over de zoektocht naar geluk met explosieve dans en muziek.

Wie voor een dubbeltje geboren is, kan zich heus wel een kwartje voelen. Antihelden die niet voldoen aan het perfecte plaatje kunnen het geluk toch vinden op hun eigen manier? Moet je per se hoog scoren op de schaal van geluk om het geluksgevoel te ervaren? Of kan je ook gelukkig zijn als de wijzer halverwege blijft  hangen, tussen ongeluk en geluk?

Dansgezelschap Club Guy & Roni gaat samen met de mannen van Slagwerk Den Haag op zoek naar geluk. Een absurde en bitterzoete komedie, geïnspireerd op de film Happiness van de Amerikaanse regisseur Todd Solondz. Met de kenmerkende explosieve danstaal van choreografen Guy Weizman en Roni Haver, en muziek die speciaal voor deze voorstelling is geschreven door Frank Wienk (Binkbeats, Slagwerk Den Haag) en Niels Broos (Kyteman).

voorstellingsinfo
Website
Regie en choreografie
Guy Weizman en Roni Haver
Muziekcompositie
Frank Wienk (Binkbeats, Slagwerk Den Haag) en Niels Broos (o.a. Kyteman)
Dramaturgie
Veerle van Overloop
Muzikale leiding
Fedor Teunisse
Dansers
Camilo Chapela, Roni Haver, Angela Herenda, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly
Musici
Jonathan Bonny, Niels Meliefste/Enric Monfort, Frank Wienk
Extra’s
Joanne van den Bos, Albert Delfos, Kevin Duurken, Jonne Glasbeek/Noah Halsema, Carin Halsema, Martijn Veldman
Decor
Ascon de Nijs
Kostuums
Slavna Martinovic
Licht
Wil Frikken
Geluid
Simon Derks
Locatie

Een springvat vol stuiterende snuiters en elektrificerend tromgeroffel, maar wel één die op het netvlies blijft. Allemaal verbasteren ze klassieke balletposes tot gewaagde dansacrobatiek. Gespierd, banaal, uitdagend.

Volkskrant

Happiness gaat dan ook helemaal niet over geluk, maar over verborgen wensen en dromen. Over die kant van mensen die ze niet durven laten zien, waardoor ze juist de staat van geluk niet kunnen bereiken.

Foto: Knelis


Foto's: Knelis

Happiness maakt blij, juist vanwege de ruimte voor oneffenheden en randjes die nu eenmaal aan gewone en ongewone levens zijn verbonden.

Dagblad van het Noorden

terug naar boven