Online: www.compagnieredyellowblue.nl

Compagnie Red Yellow & Blue

Online première: Dronken Deliriumdagen (die in de volksmond ook wel Kerstmis worden genoemd)

Wij sluiten t/m 19 januari de deuren van ons theater. Deze derde sluiting komt hard aan bij ons en onze makers waarvan voorstellingen (weer) niet door kunnen gaan. Maar ook nu zorgen de beperkingen voor creativiteit en veerkracht. Onder het motto 'wees lief voor elkaar' biedt Compagnie Red Yellow & Blue de online première van de voorstelling Dronken Deliriumdagen (die in de volksmond ook wel Kerstmis worden genoemd) gratis aan.

De online première is op woensdag 23 december om 21:00u en de voorstelling blijft daarna beschikbaar. 
Bekijk de voorstelling op www.compagnieredyellowblue.nl


Op de hoogte blijven en de voorstelling niet missen?
Meld je dan aan voor het Facebook-evenement.
Dronken Deliriumdagen is een hedendaagse variant op een keukentafeldrama, geschreven door Daan Windhorst.

Het is kerstmis 2020. Eva en haar vriendin Laura geven een etentje voor Eva’s zusjes Loes en Anouk. Gezellig. Alhoewel, de afgelopen jaren eindigde het bijna altijd in ruzie, of op z’n minst gedoe. Stom is dat, dat al je voornemens om dit jaar wat beter op je woorden te letten, oude frustraties thuis te laten en na het tweede glaasje glühwein vriendelijk te bedanken en een Spa’tje te nemen, als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen. En je, zodra je weer met je zussen bent, toch weer verandert in die puber van 13, inclusief giftige rolpatronen en onderhuids oud zeer. Maar na wat er dit jaar gebeurd is met Maarten moeten ze wel, vinden ze. Bovendien: het is kerst. Festen meets Gilmore Girls in een hyper-actuele kerstcomedy met een zwart randje en een plottwist die aankomt als een christmascracker.

voorstellingsinfo
Website
Concept & regie
Daan Van Bendegem
Tekst
Daan Windhorst
Spel: Luca Bryssinck, Sharlee Daantje, Annica Muller en Henke Tuinstra
Locatie
Online: www.compagnieredyellowblue.nl

Het uit de hand gelopen familiediner is een voorspelbaar concept, maar Compagnie Red Yellow & Blue slaagt erin om de actualiteit op een mooie manier te vervlechten met persoonlijk drama.Foto's: KAMERICH BUDWILOWITHZ EYES2

Compagnie Red Yellow & Blue
Compagnie Red Yellow & Blue is het gezelschap van Daan van Bendegem, een Jonge, getalenteerde Utrechtse theatermaker, en vaste bespeler van ons andere theater in de binnenstad, Theater Kikker. Met deze voorstelling maakt hij de overstap naar Podium Hoge Woerd.


terug naar boven