Cowboy Billie Boem

Culturele Zondag

Een avontuurlijke familievoorstelling vol mooie, vrolijke en lieve liedjes. Spinnetje gaat op avontuur in de tuin van Cowboy Billie Boem en alle kinderen mogen meezingen en dansen!

Op 18 oktober staat de culturele zondag in het teken van kinderen met Alles Kids. Natuurlijk heeft Podium Hoge Woerd ook een programma voor de kleintjes. Spinnetje gaat op pad is de lang verwachte opvolger van het succesvolle peuterprogramma Spinnetje. Dit keer gaat het Spinnetje op avontuur in de tuin van Cowboy Billie Boem. Meedoen van jong en oud staat centraal in deze akoestische en wederom zeer aanstekelijke voorstelling! Het verhaal is geïnspireerd op het beroemde prentenboek "We gaan op berenjacht".

Cowboy Billie Boem speelt speciaal voor Alles Kids een half uur van zijn nieuwe voorstelling. Hij zingt mooie, vrolijke en lieve liedjes en gebruikt daarbij weer tal van akoestische instrumenten. De peuters kunnen meezingen en dansen of lekker op schoot blijven zitten bij opa, oma, papa of mama. Cowboy Billie Boem bestaat uit Bart Pullens en Ton Smulders. Samen bespelen zij een hele reeks instrumenten, als ook een aantal handpoppen. Cowboy Billie Boem is al jaren een begrip bij (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Welk gezin zingt in de auto op weg naar hun vakantie bestemming immers niet de vrolijke, lieve liedjes van Cowboy Billie Boem.

Cowboy Billie Boem is onderdeel van de Culturele Zondag Alles Kids.

Toegang gratis, vanaf een half uur voor aanvang worden kaarten weggegeven aan de kassabalie, op=op.

Kijk voor het gehele programma van Culturele Zondag Alles Kids op www.culturelezondagen.nl

voorstellingsinfo
Leeftijd
2 tot 6 jaar
Duur
45 minuten
Spel
Bart Pullens en Ton Smulders
Regie
Jan Heuves
Website
Locatie

terug naar boven