Daisy Correia

Daisy Correia heeft de Portugese muziekstijl fado in haar hart gesloten. Heel verwonderlijk voor een zangeres uit Amsterdam. Na zeven succesvolle theatertournees als Meu abraco (2013-2015) en Uma casa Portuguesa (2015-2016) staat het vast:  Daisy Correia is de rijzende ster van de jonge fadistas.

Daisy werkte samen met Portugese grootheden als Ana Moura en Mafalda Arnauth en Nederlandse artiesten als Lenny Kuhr, Jan Dulles, Fernando Lameirinhas (eerder dit seizoen in ons theater te zien) en Stef Bos. Samen laten ze horen hoe mooi de Nederlandse en de Portugese taal samen kunnen gaan. Op magistrale wijze combineert Daisy de fascinerende mengeling van emoties die fado is met de nuchtere Nederlandse mentaliteit en brengt ze niet alleen de warme klanken van de fado, maar ook de Portugese warmte.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater in Castellum Hoge Woerd. De voorstelling is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem bij deze voorstelling plaats in het gras of breng een tuinstoel mee! 

voorstellingsinfo
 
Locatie
Foto: Sander de Goede

terug naar boven