zo 07 november

Dakzonderhuis / STIP theaterproducties

Het mysterie van de grote mensen 6+

Het Mysterie van de Grote Mensen gaat over Jo (7). Hij verzamelt geen voetbalplaatjes of schelpen, maar heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen.

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos naar de Grote Mensen om erachter te komen wat hun geheimen zijn. Maar Jo’s volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe, als Jo even niet oplet, ontsnapt er zelfs eentje uit zijn schoenendoos. Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Je kunt tijdens de voorstelling met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept
Dakzonderhuis
Regisseur
Sara de Monchy
Spel
Jelle Hoekstra, Machiel Rodenburg, Semna Segal, Peter Boven
Scenografie
Eva Koopmans
Kostuums
Akelei Loos
 

Workshops
Dakzonderhuis biedt scholen een workshop aan met een grote Volwassenheidsverkiezing. Kinderen nomineren volwassenen: wie is de ‘volwassenste volwassene’ van de school? De conciërge? De meester van groep 7? En waarom eigenlijk? Omdat hij een baard heeft, een bril, of al kaal is? Samen met de kinderen spelen we een verkiezing na en onderzoeken we wat deze grote mensen nu precies zo volwassen maakt. En misschien komt de winnende volwassene van jullie school wel terug in de voorstelling! Neem voor meer informatie contact op met marianne.teravest@podiumhogewoerd.nl.

Foto: Sanne Peper

terug naar boven