Openluchttheater

De Anitaas

Zomerse Zondagen

Heerlijke Nederlandstalige, Duitse én Engelse meezingers van toen en nu van deze podiumbeesten.

Coby, Joke en Estelle werden geboren op een steenworp van elkaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna twintig jaar voor ze elkaar zouden ontmoetten. Dat gebeurde in 1992 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko op het biljart en twee maanden later volgde het eerste optreden in Café de Sjanser in Durgerdam.
Nu - 25 jaar en meer dan 500 optredens verder - hebben Coby, Joke en Estelle zich geëvolueerd tot de podiumbeesten die ze zijn: de Anitaaaaas.

Bij de Anitaas staat de interactie met het publiek centraal in een humoristisch, maar ook ontroerend concert. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige meezingers van Rita Hovink tot Willeke Alberti, de hits van toen en nu zoals 'De vlieger' van Dre senior en 'Leef' van Dreetje junior. Maar ook de leukste Duitse ('Ich bin wie du') en Engelse liedjes ('ABBA!') komen voorbij.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk (geen tickets nodig). Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

voorstellingsinfo
Website
Zang en concept
Titia Krug en Annemiek Zwierenga
Zang
Hanneke van Leeuwen
Geluid en licht
Atlantic Productions
Locatie
Openluchttheater


terug naar boven