di 26 februari

De Dansers

Lente-Uitjes: Lepeltje Lepeltje 4+

1000x vallen, optillen, gooien, vangen… en  misschien zelfs vliegen. Indrukwekkende acrobatische dans en dromerige muziek.

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door de kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen?

In 'Lepeltje Lepeltje' kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Drie dansers en een muzikant gaan samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen. Het podium is er helemaal klaar voor. Durf jij het?

'Lepeltje Lepeltje' is na 'Pokon' het tweede kleuter-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Choreografie
Josephine van Rheenen
Cast
Yoko Ono Havemans, Youri Peters en Hans Vermunt
Muziek (live)
Hans Vermunt
Locatie
Podium Hoge Woerd

The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.

Douglas Adams, Hitchhikers Guide To The Galaxy

terug naar boven