do 01 januari

De Dansers

Lente-Uitjes: Lepeltje Lepeltje 4+

1000x vallen, optillen, gooien, vangen… en  misschien zelfs vliegen. Indrukwekkende acrobatische dans en dromerige muziek.

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Samen te springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar te verzamelen en als één grote kluit armen en benen door de kamer te koprollen? Of wil je liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen?

In 'Lepeltje Lepeltje' kan dat allemaal. De hele vloer ligt vol matrassen, dus je hoeft niet op te passen. Drie dansers en een muzikant gaan samen aan de slag, op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt. 1000 x vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen, over de kop gaan… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen. Het podium is er helemaal klaar voor. Durf jij het?

'Lepeltje Lepeltje' is na 'Pokon' het tweede kleuter-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkend acrobatische dans en dromerige muziek maken De Dansers een voorstelling die gaat over vrijheid, geborgenheid en durf.

Na afloop worden alle kinderen uitgenodigd om samen met de dansers te rollen, te springen en te dansen!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Choreografie
Josephine van Rheenen
Cast
Yoko Ono Haveman, Youri Peters, Fleur Roks en Hans Vermunt
Muziek (live)
Hans Vermunt
Locatie
Podium Hoge Woerd

The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss.

Douglas Adams, Hitchhikers Guide To The Galaxy
Foto's: Bart Grietens

Lepeltje Lepeltje
Na afloop van de voorstelling kun je direct je eigen dans inspiratie op de vloer kwijt. Samen met de dansers en in het decor met alle matrassen en kussens van de voorstelling. Durf jij je te laten vallen? Heb je ooit weleens een groepskoprol gemaakt? Of droom je over leven op de wolken? We gaan het samen rollen, springen, zweven, verhalen dansen en ontdekken en één ding is zeker; het is lekker zacht! Uiteraard met live-begeleiding van de muzikanten.


terug naar boven