do 21 november

De Dansers

DansDonderdag: Shake Shake Shake

Een opzwepend concert dat ontspoort in een dansvoorstelling.

Ga in op de aanstekelijke uitnodiging om te bewegen in dit opzwepende concert dat ontspoort in een sterk fysieke dansvoorstelling. Een live band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een feestelijke cocktail vol rebellie. De dansers vliegen over instrumenten, tonen acrobatisch partnerwerk en wijken niet voor wanden. Dus schud alle ellende van je af en laat de muziek toe.

“We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn, dansen en zingen tot we erbij neervallen. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!”

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Choreografie i.s.m. spelers
Josephine van Rheenen
Muziek en dans
Marie Khatib-Shahidi, Yoko Ono Haveman, Ruben van Asselt, Guy Corneille, Wannes De Porre, Hans Vermunt
Concept
Josephine van Rheenen, Guy Corneille
Productie
Danae Bos
Techniek
Chieljan van der Hoek
Locatie
Podium Hoge Woerd

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma’s. Voor het tweede jaar op rij verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Foto's: Moon Saris

De Dansers
De Dansers is een Utrechtse gezelschap van dansers en muzikanten onder leiding van danser/choreograaf Josephine van Rheenen en muzikant/performer Guy Corneille. Ze zijn er expert in mensen voor het eerst met dans in aanraking te brengen en maken ‘dansconcerten’: organische en energieke samenkomsten van moderne dans en live muziek. In binnen- en buitenland, voor onbesuisde (pop)festivalgangers, doorgewinterde dansliefhebbers en/of families die graag de boel op stelten zetten.


terug naar boven