do 24 september

De Dansers

DansDonderdag: Shake, Shake, Shake

‘Shake Shake Shake’ is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling.

‘Shake Shake Shake’ is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling. Laat je aansteken door de vurige band van dansers en muzikanten op het podium. De één vliegt over instrumenten, de ander zingt een lied en even later zijn ze samen verwikkeld in een acrobatisch dansduet.
‘Shake Shake Shake’ gaat over voelen dat je leeft, in een wereld waar je nauwelijks meer zelf in de hand hebt waar je aandacht naartoe gaat. Het gaat over muziek, als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Zoals in de soul, de punk en misschien wel elke muzikale stroming die een tegengeluid vertegenwoordigde. Maar bovenal gaat de voorstelling over samen een eigen, alternatieve richting vinden. ‘Shake Shake Shake’ stond vorig seizoen al in onze theaterzaal en wordt wegens groot succes herhaald.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept
Guy Corneille, Josephine van Rheenen
Choreografie
Josephine van Rheenen i.s.m. spelers
Live muziek en dans
Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt
Techniek
Chieljan van der Hoek
Decor- en lichtontwerp
Kris Van Oudenhove
Kostuums
Roos Matla, Nicky Nina de Jong
Dramaturgie
Moniek Merkx, Leo Spreksel
Productie
Danae Bos
Locatie
Podium Hoge Woerd

Nagesprek
Geraakt door de voorstelling? Nieuwsgierig naar de makers? Na afloop van de voorstelling om 19.30 uur is er een nagesprek in de zaal.

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma’s. De inleiding vindt plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. De inleiding wordt gehouden voorafgaand aan de voorstelling om 21.30u en begint om 20.55u. Voor de inleiding halen we je om 20.55 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

De Dansers is vooral een geuzennaam voor een beweeglijke band vol rauwe danspoëten, een jonge groep die rockt, swingt, rolt, zingt, zucht en rijmt. Met songs die ergens over gaan: de ratrace naar de top, geleefd worden en het wegslingeren van woede en ellende. Nu, met dansconcert Shake Shake Shake, overtreft de groep zichzelf.

Bart Grietens / Foto's: Moon Saris

terug naar boven