zo 06 maart t/m do 14 april

De Dansers

Lente-Uitjes - Lente-Uitjes: Vier 4+

Het begint in het donker, onder de grond. Koud, kaal en stil. Kom nou, schiet op, we willen beginnen. We staan op springen. We willen groeien, bloeien, leven, geven, dromen en uiteindelijk uitgeput terug thuiskomen. En dan nog eens. En nog eens. En...

Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente, en van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat vier keer ingrijpend verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren. Vier viert de seizoenen, speciaal voor hele jonge mensen.

De Dansers waren eerder te zien in onze zaal met de voorstellingen ‘Hotel Hierwaardaar’ en ‘Shake Shake Shake’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Choreografie
Josephine van Rheenen
Compositie en live muziek
Guy Corneille
Cast
Yoko Haveman, Charlotte Goesaert en Guy Corneille
Decorontwerp
Hiske de Goeje
Techniek
Marco Chardon
Productie
Danae Bos
Zakelijk leiding
Miriam Gilissen
Educatie
Sanne Wichman
Marketing en publiciteit
Lizzy Schreijer
Acquisitie
Frontaal Theaterbureau

De Dansers
De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Ze maken ‘dansconcerten’: organische samenkomsten van moderne dans en livemuziek. Voorstellingen van De Dansers vertellen toegankelijke, intuïtief meeslepende verhalen over bevrijding en overgave, waarin speels anarchisme nooit ver te zoeken is.


terug naar boven