De Grote Haay

Sinterklaasvoorstelling: 't Zet je schoen concert 3+

Let op - Corona-update: De voorstellingen van De Grote Haay op zo 28 november gaan door, maar met een kleinere capaciteit in verband met de 1,5 meter afstand.
We proberen zo veel mogelijk bezoekers bij deze voorstellingen te verwelkomen. Via e-mail ontvang je van ons bericht over eventuele verplaatsing of annulering van je tickets.


Kom kijken en luisteren naar dit popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd! De leukste sint-liedjes, verhaaltjes en gedichten voor jong en oud, voor lief en stout, modern en klassiek, kortom uniek!

Ps. Wisten jullie dat sinterklaas verliefd is?

Sinterklaas doet digitaal mee met deze voorstelling en wordt bijgestaan door de band, afwisselend bestaand uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals).

De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow – Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Je kunt tijdens de voorstelling met je baby of jongere kind in de foyer terecht.  Iedere bezoeker heeft, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door artistiek leider Mark Haayema. Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – Vlag & Wimpel 2019), jeugdtheater (Meneertje Meer – Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019)  televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip) en liedteksten (Kinderen voor Kinderen, Kikker en Herman van Veen). De Grote Haay was eerder in onze zaal te zien met de voorstelling ‘Robbie en Roef 4+’


terug naar boven