do 01 januari

De Partizanen

Het leven an sich / try-out

Droogkomisch sketch-theater om je te verbazen, verwarren, ontroeren en vooral heel hard te laten lachen.

Nadat De Partizanen je in hun vorige show meenamen op ontdekkingstocht naar hun eigen land Partizanië, duiken ze nu in het leven zelf. En dat doen ze op geheel Partizaanse wijze: met droogkomisch sketch-theater. Zonder valse beloftes te doen, gaan ze er alles aan doen om het publiek te verbazen, te verwarren, te ontroeren en vooral heel hard te laten lachen.

Merijn Scholten en Thomas Gast ontmoetten elkaar bij stand-up comedy collectief Comedytrain. In 2013 wonnen ze zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Voor hun debuutprogramma De Partizanen kregen ze de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers. Daarnaast schreven ze voor Dit Was Het Nieuws en Spijkers met Koppen, maakten de tragikomische documentaire Alles voor een Lach en waren ze afgelopen theaterseizoen wekelijks te zien bij De Wereld Draait Door met hun Weekdesk.

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Een geheel eigen stijl (…) waarmee ze de zaal volledig plat kunnen spelen.

Lieve Partizaniër/beste geïnteresseerde,

Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren. En wij houden niet van valse beloftes.

We houden het dus kort.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart.

Dat is dus alvast een hele geruststelling.

Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen.

Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich.

We zien u graag!

Thomas en Merijn
De Partizanen

Inventief, idioot en vooral erg geestig

Het Parool over 'WELKOM IN PARTIZANIË'

terug naar boven