De Staat van Zijn

Op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd is de speciale locatievoorstelling Leve de Liefde te zien over de prachtige ellende waarin de liefde kan verzanden. Fysiek, ontroerend en grappig. Vijf scènes waarin telkens een nieuw stel het onderste uit de kan haalt om hun relatie te redden.

Het publiek zit samen met de spelers opgesloten en is getuige, zoals een goede vriend die ongevraagd in een tenenkrommende echtelijke ruzie belandt. De twee geliefden hebben met de komst van deze goede vriend de kans om hun strijd eens en voor altijd uit te vechten.

Een voorstelling voor pechvogels, liefdesbangen, vastgeroesten, vastklampers, kalven en vlinders.

Deze voorstelling vindt plaats op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd.

voorstellingsinfo
Concept en spel
Noel van Santen en Audrey Bolder
Concept en tekst
Enne Koens
Regie
Titus Tiel Groenestege
Locatie

Leve de Liefde is gemaakt en gespeeld door het nieuwe Utrechtse gezelschap De Staat van Zijn: Audrey Bolder (o.a. cabaretduo Bolder & Plante, De Utrechtse Spelen en GTST), Noel van Santen (cabaretduo Schudden, tg Aluin) en Enne Koens (o.a. het met Vlag en Wimpel bekroonde jeugdboek Sammie en opa).

Audrey Bolder en Noel van Santen zijn twee sterk fysieke acteurs, beiden met een fascinatie voor taal. Eenne Koens is een schrijfster die uitblinkt in heldere, licht absurde teksten. De Staat van Zijn maakt fysiek, humorvol en beeldend theater over de ontroerende domheid van de mens. Het gênante wordt hilarisch en het absurde invoelbaar. De regie is in handen van Titus Tiel Groenestege (Frisse jongens, Orkater en De Ploeg).


terug naar boven