tickets

De Toneelmakerij - Lente-Uitjes: Eet je bord leeg 4+

do 01 maart

De Toneelmakerij

Lente-Uitjes: Eet je bord leeg 4+

Een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen.

De ene dag houdt Jip veel van worteltjes, de volgende dag zijn worteltjes het goorste wat er bestaat. Soms alleen maar aardappels, dan weer alleen maar rijst. En - ieuw - wat zijn die groene dingetjes in de saus? De ouders van Jip zijn ten einde raad. Geschreeuw, gekrijs, getier en zelfs borden dampende derrie vliegen door de lucht.

’s Avonds heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, een pittig pompoentje, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, die, als ze niet heel snel normaal gaan doen, in de gehaktmolen belanden. Daar kun je vast hele lekkere hamburgers van bakken. Of balletjes voor in de soep. En moet je eens opletten hoe er dan zal worden gesmuld…

Doe mee met de gratis workshop De Maakplaats! Scroll naar beneden voor meer informatie. 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept en regie
Paul Knieriem
Acteurs
Denise Aznam, Anil Jagdewsing, e.a.
Locatie
Podium Hoge Woerd

Maak plaats voor de Maakplaats!
Cultuur19 organiseert De Maakplaats, een creatief lab voor kinderen. In De Maakplaats zetten we de tijd even stil, zodat je alle tijd hebt om iets moois te maken. Om je heen vind je spannende materialen, die schreeuwen om een nieuwe vorm of verhaal. En weet je even niet meer hoe je verder moet, vraag het een van onze Maakplaatskunstenaars. Zij helpen je zo weer op weg. Wat ga jij maken?

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling.
Locatie: voor de theaterzaal.
Deelname is gratis.


terug naar boven