vr 04 maart

De Toren van Geluid

Lente-Uitjes - Superjuffie 5+

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffies hulp op tijd?

De Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De Toren van Geluid brengt nu een nieuw avontuur van Superjuffie naar het theater.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 5 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel
o.a. Laura Burgmans en Norman van Huut
Regie
Mark Haayema
Muziek
Mariska Simon en Bart van Osch
Gebaseerd op
de Superjuffie boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet Schaap
Met dank aan
Van Holkema & Warendorf/Uitgeverij Uniekboek en Het Spectrum B.V.

De Toren van Geluid
De Toren van Geluid maakt sinds 2001 muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf ongeveer twee jaar. De Toren van Geluid stelt zich ten doel om jonge kinderen op een interactieve wijze te laten kennismaken met (muziek)theater. Vaak is het bezoek aan hun voorstellingen één van de eerste theaterbezoeken die kinderen beleven. Daarom streeft de Toren van Geluid naar het maken van toegankelijke voorstellingen. Daarbij maken ze gebruik van eenvoud en helderheid in spel, zang en vormgeving.


terug naar boven