De Kattenkeet van Kato 8+

terug
Hoge Woerd - theaterzaal

De Vrijstaat

De Kattenkeet van Kato 8+

In onze zaal kunnen we maximaal 50 bezoekers ontvangen. Daarom is het niet meer verplicht om je voorafgaand aan je bezoek te laten testen.

De familievoorstelling ‘De KattenKeet van Kato’ is een spannende thriller met een urban vibe, waarin dubbelspel gespeeld wordt door de mysterieuze kattenkop Katja.

Kato runt een streetfood restaurant in een afbraakwijk van CatCity. Honderden Zwerf Katten komen daar dagelijks langs om hun buik rond te eten aan haar beroemde Myam Myam soep. Samen met haar kattenbrigade biedt zij een levendige schuilplaats voor de straatkatten uit de buurt.

Maar dan blijkt dat de KattenKeet moet worden afgebroken om plaats te maken voor een gloednieuw appartementencomplex voor de Sjieke Poezen uit de stad. De Zwerf Katten en de Sjieke Poezen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Aan welke kant staat inspecteur Cop Cat en welke rol speelt de Myam Myam soep van Kato hierin?

Let op: Woensdag 2 juni om 15.00 uur gaan er extra kaarten in de verkoop voor deze voorstelling. 

voorstellingsinfo
Website
Tekst en regie
Paul Feld
Spel
Daphne de Bruin en Anne Reitsma
Muziek
Jimmie Feld en Daniel Boom
Vormgeving en kostuums
Kim van der Zijde
Techniek en film
Charlie Feld
Educatie
Lotte Rosier
Stagiaires
Jane Heinze (dramaturgie) en Kelly Slinger (regieassistentie)
Met bijdragen van
kinderen en jongeren van De Vrijstaat TheaterAcademie:
Lowie, Lola, Femke, Lisa, Femke, Diede, Wiene, Tessa, Julia, Elena, Roos, Merinde, Sione, Lena, Boris, Robin Anna, Lise, Nienke, Vera, Mimousha, Wendel, Floor, Naomi, Renske en Cato.
Locatie
Hoge Woerd - theaterzaal

terug naar boven