vr 10 december

Denise Jannah en muzikanten

Soul & Blues

Na de succesvolle eerbetonen in de voorstellingen ‘Ella!’ en ‘Tribute to Mahalia Jackson’, neemt Denise Jannah nu een nieuwe duik in haar muzikale veelzijdigheid. Ze kiest voor een heerlijke mix van soul, jazz en blues.

Naast haar eigen werk brengt ze een gevarieerd repertoire van onder andere Roberta Flack, Dionne Warwick, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder.
De prachtige opnieuw gearrangeerde nummers wisselt Denise af met verhalen zoals we die van haar kennen: open, persoonlijk en betrokken. De zangeres uit Leidsche Rijn zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt in haar muzikale wereld en ons theater. De zangeres uit Leidsche Rijn, die als eerste Nederlandse artiest een contract bij het prestigieuze platenlabel Blue Note kreeg, zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt in haar muzikale wereld en ons theater.

Inleiding
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over een voorstelling of theatermaker? In de inleiding vertelt Denise Jannah over de start en het verloop van haar carrière en haar passie om te zingen. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Zang
Denise Jannah
Toetsen
Danny van Kessel
Bas
Pieter Althuis
Drums
Walther Eddy Muringen
Gitaar
Wolf Martini
Fotografie
Raul Neyhorst

Denise Jannah
Denise Jannah woont in Leidsche Rijn, maar ze heeft de hele wereld al gezien. Met haar eigen Denise Jannah Quartet/Quintet tourde ze langs internationale podia en was ze te gast bij orkesten van naam zoals de Carnegie Hall Jazz Band, de Bob Belden Big Band en de Bulgaria Radio Big Band. Ze won al vele prijzen, zoals een Edison voor haar album ‘A Heart Full Of Music’, de Edison Publiek Award en de Meer Jazz. Denise Jannah stond eerder in ons theater met onder meer de voorstelling Mahalia Jackson, Queen of gospel.


terug naar boven