Diederik Jekel

Orde in de Chaos

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 12 april om 17:00. Dit is een testvoorstelling die plaats vindt in samenwerking met de rijksoverheid om te testen of het voor bezoekers en voor theaters organisatorisch mogelijk is om onder testvoorwaarden open te gaan. Via deze website www.testenvoortoegang.nl vindt u de voorwaarden om de voorstelling bij te wonen. Neemt u deze aandachtig door om te bepalen of u wel of niet deze voorstelling wilt of kunt bezoeken. De testvoorstelling is een volwaardige voorstelling.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Na ontvangst van uw bestelde ticket(s) maakt u een afspraak voor een sneltest via www.testenvoortoegang.nl. Zonder negatieve sneltest heeft u geen toegang tot de voorstelling. Kort voor de voorstelling ontvangt u van ons een servicemail met aanvullende instructies voor een veilig bezoek aan ons theater.
Schep samen met Diederik Jekel orde in de chaos van de wetenschap.

De mooiste verhalen komen voort uit de wetenschap. Het beschrijft ons leven en alles wat in het universum bestaat. Vooral kinderen zijn van nature nieuwsgierige wezentjes die veel vragen hebben. Vragen waar je vaak nergens voor naartoe kunt. Kunnen vissen vinden dat andere vissen stinken? Welke kleur heeft een spiegel? Waarom leven we?

Diederik biedt een stukje houvast in deze chaos en neemt jou als publiek mee naar het begin en einde der tijden. We gaan kijken hoe we verzeild zijn geraakt in ons huidige bestaan en dat allemaal ook nog met kattenfilmpjes. Uiteraard wel wetenschappelijk verantwoord.

Heeft u vragen? Twijfel niet en stel ze aan Diederik!

voorstellingsinfo

terug naar boven