vr 20 november

Diederik Jekel

Orde in de chaos

Schep samen met Diederik Jekel orde in de chaos van de wetenschap.

De mooiste verhalen komen voort uit de wetenschap. Het beschrijft ons leven en alles wat in het universum bestaat. Vooral kinderen zijn van nature nieuwsgierige wezentjes die veel vragen hebben. Vragen waar je vaak nergens voor naartoe kunt. Kunnen vissen vinden dat andere vissen stinken? Welke kleur heeft een spiegel? Waarom leven we?

Diederik biedt een stukje houvast in deze chaos en neemt jou als publiek mee naar het begin en einde der tijden. We gaan kijken hoe we verzeild zijn geraakt in ons huidige bestaan en dat allemaal ook nog met kattenfilmpjes. Uiteraard wel wetenschappelijk verantwoord.

Heeft u vragen? Twijfel niet en stel ze aan Diederik!

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Diederik Jekel
Diederik Jekel legt op onnavolgbare wijze bètawetenschappen uit op radio, televisie, internet en een boek. Hij behaalde zijn master in vastestoffysica. In oktober 2010 kreeg hij de kans om in De Wereld Draait Door over wetenschap te praten en sindsdien is hij full-time wetenschapsjournalist. Hij geeft presentaties over wetenschap en communicatie aan kinderen, volwassenen, industriëlen, wetenschappers en managers.


terug naar boven