Dirk Scheele en band

In Holland staat een huis 2+

Een groot meezingfeest met de allerleukste Oudhollandse liedjes in een nieuw jasje.

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk Scheele de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Dirk steekt grote Oudhollandse hits als ‘Ik zag twee beren’, ‘Op een grote paddenstoel’, ‘Cowboy Billie Boem’ en ‘Helikopter’ in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van ‘Hoofd, schouders, knie en teen’ in een swingende funk- en ska-versie en ‘In de maneschijn’ in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als ‘Ik heb een tante in Marokko’ uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.
Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuw Hollands liedje te maken! Maar een aantal van Dirk’s eigen kinderhits zullen natuurlijk ook niet ontbreken.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Concept, zang, gitaar, spel, liedjes
Dirk Scheele
Spel
Dirk Scheele
Regie
Hans Thissen
Locatie
Podium Hoge Woerd

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij tourt al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In 2018 is Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.


terug naar boven