Dolf Jansen

In de veilige theateromgeving laat Dolf zien hoe liefdevol een jaar kan zijn, en hoe hartverscheurend lelijk.

Het theater is een plek waar je veilig bent, zeker als Dolf Jansen zijn Oudejaars 2016 komt spelen. Binnen de anderhalf uur weet je alles dat gebeurde, en waarom dat zo was. Weet je alles dat had kunnen gebeuren, en waarom dat niet zo was. Weet je hoe mooi en liefdevol een jaar kan zijn, en hoe hartverscheurend lelijk. En om bijna al die momenten zal je keihard lachen. Omdat je jezelf veilig voelt. Of waant…

Oh ja, het is Dolf’s 25e oudejaarsvoorstelling in ongeveer evenveel jaar touren. Dat is een jubileum uitroepteken. Er zal dus een cadeautafel in het theater geplaatst worden, maar het is volstrekt veilig om die te passeren zonder iets achter te laten.

Deze voorstelling is in ons theater al uitverkocht. De voorstelling is ook te zien in Stadsschouwburg Utrecht.

voorstellingsinfo
Website
Locatie

Jansen heeft zijn beruchte mitrailleurtempo inmiddels vertraagd, maar zijn publiek hapt soms nog steeds naar adem.

Algemeen Dagblad over Oudejaars 2014

De hogesnelheidscabaretier is wat tot rust gekomen misschien, maar er is genoeg te lachen. Jansen wil in zijn Oudejaars vooral een positief verhaal vertellen en weet zo vele onderwerpen een grappige draai te geven.

Trouw over Oudejaars 2014

Dolf Jansen
Dolf Jansen begon zijn cabaretier-carrière als de helft van Lebbis en Jansen. Inmiddels heeft hij ook veel soloprogramma’s op zijn naam staan, zoals afgelopen jaar Hartverwarmend. Hij schreef mee aan COJONES, schuift regelmatig aan bij PAUW met De Week van Dolf en schrijft columns in onder andere Runners World en eLinea. Daarnaast presenteert hij de radioprogramma’s ‘Spijkers met Koppen op Radio 2 en Afslag Thunder Road op Radio 6.


terug naar boven