zo 12 april

Don’t Hit Mama

Festival Tweetakt: Hip Hop Hoera The Remix 4+

Een humoristische, krachtige en vrolijke hiphop voorstelling voor kinderen én ouders.

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! gooit Don’t Hit Mama de hit uit 2016 in The Remix. Drie fenomenale urban dansers shaken en grooven in een humoristische hiphopvoorstelling over ik, jij en wij. Wie ben ik, wie ben jij en zullen we samen in een groepje? Over vriendschap, jezelf zijn en anders zijn.
Met funky moves en vrolijke animaties nemen de dansers je mee op een speels avontuur. Hip Hop Hoera The Remix is zeker niet kinderachtig. De hiphopklassiekers knallen uit de boxen en de kidsproof samples zijn voor ouders een trip down memory lane. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. En natuurlijk mogen de kinderen aan het eind van Hip Hop Hoera The Remix lekker mee dansen!

Festival Tweetakt
Deze voorstelling is onderdeel van Festival Tweetakt, een jaarlijks kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en een beetje cabaret en stand-upcomedy. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma.
Kaarten kopen voor deze voorstelling kan via www.tweetakt.nl.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Idee & concept
Honey Eavis en Mirjam Nebbeling
Choreografie
Honey Eavis, in samenwerking met de dansers
Coaching & advies
Bart Deuss en Nita Liem
Dans
Junadry Leocaria, Stefan Seedorf, Steven Lima
Dans bijdrage
Jakob Witte en Darren Faerber
Animatie
Kristel Doest/VJ Aineko
DJ/Soundtrack
Lucas Tijhof
Licht
Ingeborg Slaats
Techniek
Andre Goos
Styling/kostuums
Iris van Wijhe
Locatie
Podium Hoge Woerd

Honey Eavis
Honey Eavis is als danser en docent goed bekend met de hiphopscene. Met Hip Hop Hoera – The Remix maakt ze een voorstelling die gaat over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn:

‘Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat.’

Een speelse dansvoorstelling, voor kinderen een leuke kennismaking met hiphopdans, waarin zelfs enkele levenslessen uit de hiphopcultuur verstopt zitten.

Foto's: Jean van Lingen

terug naar boven