zo 12 april

Don’t Hit Mama

Festival Tweetakt: Hip Hop Hoera The Remix 4+

Een humoristische, krachtige en vrolijke hiphop voorstelling voor kinderen én ouders.

Wie ben ik? Wie is die ander?
In de humoristische opvolger van de succesvolle hiphop voorstelling ‘Hip Hop Hoera!’ leren kinderen alles over ik, jij en wij. Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat?
Een krachtige, vrolijke voorstelling die kinderen vol overgave meevoert in allerlei soorten kidsproof hiphop en ouders terugvoert naar hun eerste hiphop muziekontdekking. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen.

Festival Tweetakt
Deze voorstelling is onderdeel van Festival Tweetakt, een jaarlijks kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en een beetje cabaret en stand-upcomedy. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma.
Kaarten kopen voor deze voorstelling kan via www.tweetakt.nl.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Idee & concept
Honey Eavis en Mirjam Nebbeling
Choreografie
Honey Eavis, in samenwerking met de dansers
Coaching & advies
Bart Deuss en Nita Liem
Dans
Junadry Leocaria, Stefan Seedorf, Steven Lima
Dans bijdrage
Jakob Witte en Darren Faerber
Animatie
Kristel Doest/VJ Aineko
DJ/Soundtrack
Lucas Tijhof
Licht
Ingeborg Slaats
Techniek
Andre Goos
Styling/kostuums
Iris van Wijhe
Locatie
Podium Hoge Woerd

Honey Eavis
Honey Eavis is als danser en docent goed bekend met de hiphopscene. Met Hip Hop Hoera – The Remix maakt ze een voorstelling die gaat over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn:

‘Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat.’

Foto's: Jean van Lingen

terug naar boven