zo 12 april

Don’t Hit Mama

Festival Tweetakt: Hip Hop Hoera The Remix 4+

Alle voorstellingen tot en met 1 juni gaan niet door.
Heb je tickets? Dan ontvang je hierover bericht van Festival Tweetakt.

Een humoristische, krachtige en vrolijke hiphop voorstelling voor kinderen én ouders.

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! gooit Don’t Hit Mama de hit uit 2016 in The Remix. Drie fenomenale urban dansers shaken en grooven in een humoristische hiphopvoorstelling over ik, jij en wij. Wie ben ik, wie ben jij en zullen we samen in een groepje? Over vriendschap, jezelf zijn en anders zijn.
Met funky moves en vrolijke animaties nemen de dansers je mee op een speels avontuur. Hip Hop Hoera The Remix is zeker niet kinderachtig.

Hip Hop Hoera – The Remix doet niet kinderachtig of cliché over hiphop en voert ouders terug naar hun eerste hiphop muziekontdekkingen. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel.

Een voorstelling waarin kinderen vol overgave meegaan, een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen.

Festival Tweetakt
Deze voorstelling is onderdeel van Festival Tweetakt, een jaarlijks kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en een beetje cabaret en stand-upcomedy. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma.
Kaarten kopen voor deze voorstelling kan via www.tweetakt.nl.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

 

Tickets & data
  • zo 12 apr
    15.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Website
Idee & regie
Honey Eavis
Choreografie
Honey Eavis in samenwerking met de dansers
Dramaturgie
Daniel van Klaveren
Dansadvies
Andre “Drosha” Grekhov
Dansers
Yordana Rodriguez, Stefan Seedorf, Steven Lima, Denzel Vyent, Skeyenno Talany, Xichela Liberia
Animatie
Kristel Doest/VJ Aineko
DJ/soundtrack
Lucas Benjamin
Licht en decor
Ingeborg Slaats
Kostuums
Iris van Wijhe
Geluid en beeld
Bart Vlot
Productieleiding
Art Support Theaterproductiebureau / Nienke Wulder
Tourbegeleiding
Eva Lobker
Marketing
Andrea Lentink
Artistiek leiding Don’t hit mama
Nita Liem en Bart Deuss
Zakelijk leiding Don’t hit mama
a.i. Marc Meijer
Locatie
Podium Hoge Woerd

Honey Eavis
Honey Eavis is als danser en docent goed bekend met de hiphopscene. Met Hip Hop Hoera – The Remix maakt ze een voorstelling die gaat over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn: ‘Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat.’

Don’t Hit Mama
Danstheater Don’t Hit Mama wordt artistiek geleid door theatermaker Nita Liem en schrijver en dramaturg Bart Deuss. Ze laten zich inspireren door sociale dansvormen uit Amerika en Afrika. Met dansers en makers uit binnen- en buitenland maakt Don’t Hit Mama danstheater dat het publiek direct raakt. Afgelopen jaren werkte de groep in verschillende steden in Nederland en in Zuid Afrika, New York, Washington en Senegal.

Een speelse dansvoorstelling, voor kinderen een leuke kennismaking met hiphopdans, waarin zelfs enkele levenslessen uit de hiphopcultuur verstopt zitten.

Foto's: Jean van Lingen

terug naar boven