do 27 januari

Dr. Juriaan

Van Klacht Naar Kans - Theatertour

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en uiten zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Juriaan Galavazi is een trendsettende arts met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Jaren geleden heeft Juriaan het roer in zijn huisartspraktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben.
Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan verbeteren? Bij het theatercollege van Dr. Juriaan leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Tickets & data
voorstellingsinfo

Juriaan Galavazi
Juriaan is auteur van de bestseller ‘Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren’. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding bij burn-outklachten geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Juriaan leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt welke richting je op mag gaan. Mits je bereid bent om te luisteren.

Juriaan

terug naar boven