do 01 januari

Dubbelcabaret: Roue Verveer en Omar Ahaddaf

try-out

Hilarische avond met twee meesterlijke cabaretiers.

Dit is alweer zijn zevende, jazeker, zevende show en waar het over zal gaan weet Roué Verveer nog niet want dat weet hij altijd pas op het laatste moment. Gelukkig worden dan niet alleen de beste beslissingen genomen, maar ook de beste grappen gemaakt en de mooiste verhalen verteld… op het laatste moment. Roué deelt deze avond het podium met Omar Ahaddaf. Het is dus dubbel en dwars genieten van vertelkunst, stand-up, muziek en theater. Omar gaat het hebben over kunnen dromen, uit de box denken, de kunst van het relativeren en durven kijken vanuit andere perspectieven.

voorstellingsinfo
Website Roué Verveer
Website Omar Ahaddaf
Tekst en spel
Roue Verveer en Omar Ahaddaf
 
Locatie

Roué Verveer is vanaf 1999 lid van deComedytrain. Sinds 2002 heeft hij eigen theatershows. In 2010 en 2011 trad Verveer samen met Murth Mossel, Jandino Asporaat en Howard Komproe op onder de naam Caribbean Combo. Met zijn voorstelling Op het laatste moment bewijst Roue weer zijn talent als veelzijdige cabaretier.

Op zoek naar zichzelf, belandde Omar in Nederland als illegaal. Hij wilde graag op de planken staan en samen met zijn vader had hij de droom om allochtoon te worden. Nadat Omar kort op televisie verscheen in Marokko, wilde hij graag naar de theateracademie in Parijs. Toen dit plan mislukte, is hij doorgereisd naar Nederland, het land van tolerantie en vrijheid. Grenzeloos is een persoonlijke voorstelling waar vertelkunst, stand-up, muziek en theater samenkomen.


terug naar boven