Hoge Woerd - theaterzaal

Duda Paiva Company

DansDonderdag: Sonatinas4feet / Try-out

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met 2 maart blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

De nieuwe pioniers van de urban dance wereld, Fractal Collective, duiken samen met Duda Paiva Company duiken in de wereld van fotografie.

De topdansers van Fractal Collective en Duda Paiva Company laten zich inspireren door het werk van Braziliaanse fotograaf Alair Gomes. Met zijn telelens als wapen en gedreven door nieuwsgierigheid creëerde hij perfecte foto’s van het mannelijk lichaam. Gomes geloofde niet in het unieke beeld: met series van opeenvolgende beelden kon hij beweeglijkheid creëren. Hij noemde zijn reeksen ‘Sonatinas’.

In ‘Sonatinas 4 Feet’ komt het werk van Gomes tot leven in een combinatie van magische schuimrubberen poppen en acrobatische urban dance door jonge mannelijke lichamen en bewegende sculpturen. Met fotografische elementen als focus, perspectief en ritme als basis.

voorstellingsinfo
Website
Website
Concept
Duda Paiva en Fractal Dance Collective
Regie
Duda Paiva
Choreografie
Fractal Collective
Dramaturgie
Kim Kooiman
Licht
Mark Verhoef
Muziek
Wilco Alkema en Zino Ainsley Schat
Poppen
Duda Paiva Atelier
Decor
Ascon de Nijs.
Adviserend curator fotografie
Eder Chiodetto
Fractal Collective
Zino Ainsley Schat en Conni Trommlitz
Locatie
Hoge Woerd - theaterzaal

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale inleidingen door artistiek leider (SHIFFT) en choreograaf Jasper van Luijk. De inleiding vindt plaats in onze foyer. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. De inleiding begint een uur voor aanvang van de voorstelling.

Jasper van Luijk stelt zich alvast voor in deze video:

Duda Paiva Company
Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. Vergeet het poppenspel zoals je het tot nu toe kende: met zijn danspartners, gesneden uit flexibel schuimrubber, bouwt Duda Paiva ongrijpbare, magische werelden, soms pijnlijk confronterend maar altijd met gevoel voor humor.

Fractal Collective
De drie dansers van Fractal Collective zijn de nieuwe pioniers van de urban dance wereld en brachten hun dansstijl van de straat naar de schouwburgen. Fractal was actief in de nationale top van de breakdance battle scene.


terug naar boven