Duda Paiva Company

Sonatinas4feet

De schuimrubberen dansers van Duda Paiva Company duiken in de wereld van fotografie en urban dance.

Samen met de topdansers van Fractal Collective laat Duda Paiva Company zich inspireren door het werk van Braziliaanse fotograaf Alair Gomes. Met zijn telelens als wapen en gedreven door nieuwsgierigheid creëerde hij perfecte foto’s van het mannelijk lichaam. Gomes geloofde niet in het unieke beeld: met series van opeenvolgende beelden kon hij beweeglijkheid creëren. Hij noemde zijn reeksen ‘Sonatinas’.

In ‘Sonatinas 4 Feet’ komt het werk van Gomes tot leven in een combinatie van magische schuimrubberen poppen en acrobatische urban dance door jonge mannelijke lichamen en bewegende sculpturen. Met fotografische elementen als focus, perspectief en ritme als basis.

voorstellingsinfo
Website
Website
Concept
Duda Paiva en Fractal Dance Collective
Regie
Duda Paiva
Choreografie
Fractal Collective
Dramaturgie
Kim Kooiman
Licht
Mark Verhoef
Muziek
Wilco Alkema en Zino Ainsley Schat
Poppen
Duda Paiva Atelier
Adviserend curator fotografie
Eder Chiodetto
Fractal Collective
Zino Ainsley Schat en Conni Trommlitz

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand een speciale inleiding van De Dansers. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Duda Paiva Company
Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. Vergeet het poppenspel zoals je het tot nu toe kende: met zijn danspartners, gesneden uit flexibel schuimrubber, bouwt Duda Paiva ongrijpbare, magische werelden, soms pijnlijk confronterend maar altijd met gevoel voor humor.

Fractal Collective
De drie dansers van Fractal Collective zijn de nieuwe pioniers van de urban dance wereld en brachten hun dansstijl van de straat naar de schouwburgen. Fractal was actief in de nationale top van de breakdance battle scene.


terug naar boven