Duda Paiva Company

Herfststukjes: Vergeten dieren en verloren zaken 6+

Een serieus grappig verhaal over winkeleigenaar Ut voor iedereen vanaf zes jaar! Wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de magische Buidelwolf, nieuwsgierige Rinoceros, de laatste Dodo en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel, daarom verkoopt hij liever niks.

Dan komt mevrouw Caterpillar langs om de huur op te halen en blijkt de kassa leeg. Wel staat de winkel zelf vol kostbaarheden, dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren komen in opstand en de plant bedenkt een list.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Duda Paiva
Idee
Tim Velraeds
Spel
Tim Velraeds en Cat Smits of Alexander Brouwer en Nora Tinholt
Dramaturgie
Kim Kooiman
Poppen
André Mello en Duda Paiva
Soundscape
Wilco Alkema
Lichtontwerp
Mark Verhoef
Decor
Daniel Patijn
Kostuum
Atty Kingma
Foto
Studio Matusiak

Gaandeweg de voorstelling breken steeds meer actualiteit en maatschappijkritiek door het knappe poppenspel heen.

Duda Paiva Company
Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. In zijn jeugdvoorstellingen komt de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games tot leven. In ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ (6+) laat Duda Paiva Company op lichtvoetige wijze de connectie zien tussen mens en natuur. Welke rol spelen wij in de wereld en welke keuzes kunnen wij maken?


terug naar boven