Jeugd, Dans

De Dansers

Een kleine anatomie 4+

Uit eigen stad, Language No Problem
Tickets Over de maker(s)
Een kleine anatomie 4+

Met live muziek en dans beleven vier performers het lichaam van buiten én van binnen.

Mijn armen zijn langer dan de jouwe, dus ik kan jou van verder weg omduwen. Jij hebt hele kleine vingers om snel mijn veters los te friemelen. Jouw mond is het grootst, dus daar past een hele boterham in. Jouw hoofd is zo klein, dat het helemaal in mijn oksel kan verdwijnen. Mijn schouders zijn het breedst en jouw neus het grappigst.

En hoe zit dat eigenlijk van binnen? Is mijn honger groter dan de jouwe? Wie moet het hardst plassen? En als vrolijkheid een kleur zou hebben, is die dan bij iedereen anders? 

Vanuit live muziek en dans beleven vier performers het lichaam van buiten én van binnen. Een Kleine Anatomie laat zien – en voelen – dat onze lichamen allemaal verschillend zijn. Soms passen ze perfect in elkaar, soms zit er net een dikke teen in de weg.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 11 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
Datum zo 11 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00

Over De Dansers

De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Ze maken ‘dansconcerten’: organische samenkomsten van moderne dans en livemuziek. Voorstellingen van De Dansers vertellen toegankelijke, intuïtief meeslepende verhalen over bevrijding en overgave, waarin speels anarchisme nooit ver te zoeken is.

Meer over De Dansers

Credits

Website: www.dedansers.com
Concept: Anna Bentivegna, Yoko Haveman, Hans Vermunt
Choreografie: Josephine van Rheenen

 

Live muziek: Hans Vermunt
Spel: Anna Bentivegna, Arturo Vargas, Hans Vermunt, Maxime Smeets