Eric Vloeimans en band

Gatecrash

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 12 april om 17:00. Dit is een testvoorstelling die plaats vindt in samenwerking met de rijksoverheid om te testen of het voor bezoekers en voor theaters organisatorisch mogelijk is om onder testvoorwaarden open te gaan. Via deze website www.testenvoortoegang.nl vindt u de voorwaarden om de voorstelling bij te wonen. Neemt u deze aandachtig door om te bepalen of u wel of niet deze voorstelling wilt of kunt bezoeken. De testvoorstelling is een volwaardige voorstelling.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Na ontvangst van uw bestelde ticket(s) maakt u een afspraak voor een sneltest via www.testenvoortoegang.nl. Zonder negatieve sneltest heeft u geen toegang tot de voorstelling. Kort voor de voorstelling ontvangt u van ons een servicemail met aanvullende instructies voor een veilig bezoek aan ons theater.
Hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s.

Dat is de elektrische band Gatecrash van trompettist Eric Vloeimans. Het livealbum Gatecrashin’ won in 2007 meteen een Edison Award en is inmiddels een van Vloeimans’ voornaamste projecten met internationale bekendheid.
Ruim tien jaar later spelen ze in onze theaterzaal hun bekende én nieuwe repertoire. Op het podium de vaste bezetting: topdrummer Jasper van Hulten, de IJslandse basgitarist Gulli Gudmundsson en pianist Jeroen van Vliet (winnaar van de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs) op Fender Rhodes.

voorstellingsinfo
Website
Trompet
Eric Vloeimans
Fender Rhodes
Jeroen van Vliet
Basgitaar
Gulli Gudmundsson
Drums
Jasper van Hulten

terug naar boven