vr 16 april

Eric Vloeimans en band

Gatecrash

Let op: Vanwege de sluiting van ons theater is deze voorstelling verplaatst van vrijdag 15 januari 2021 naar vrijdag 16 april 2021.

Had u al tickets? U heeft een e-mail ontvangen met uw nieuwe tickets. In verband met de kerstperiode kan dit iets langer duren. Wij hopen op uw vertrouwen en begrip.

Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.

Hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s.

Dat is de elektrische band Gatecrash van trompettist Eric Vloeimans. Het livealbum Gatecrashin’ won in 2007 meteen een Edison Award en is inmiddels een van Vloeimans’ voornaamste projecten met internationale bekendheid.
Ruim tien jaar later spelen ze in onze theaterzaal hun bekende én nieuwe repertoire. Op het podium de vaste bezetting: topdrummer Jasper van Hulten, de IJslandse basgitarist Gulli Gudmundsson en pianist Jeroen van Vliet (winnaar van de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs) op Fender Rhodes.

Tickets & data
  • vr 16 apr
    19.30u
    laatste kaarten
  • vr 16 apr
    21.30u
    laatste kaarten
voorstellingsinfo
Website
Trompet
Eric Vloeimans
Fender Rhodes
Jeroen van Vliet
Basgitaar
Gulli Gudmundsson
Drums
Jasper van Hulten
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Er bestaat muziek die je lichaam rechtstreeks opdracht geeft tot bewegen, muziek die tot erotische dagdromen aanzet, muziek die de hersenen traint, muziek die vrolijk maakt of treurig stemt, muziek die ontspant en muziek die op de zenuwen werkt. Er bestaat ook muziek die je opslokt als Jonas in de walvis, composities lang meeneemt en als de laatste maat heeft geklonken, weer uitspuugt. Je vraagt je af waar je bent geweest en hoe lang. Eric Vloeimans maakt zulke muziek.

Eric Vloeimans
Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Een kleine selectie van de prijzen die Eric voor zijn werk heeft mogen ontvangen: vijf Edisons, de Boy Edgar Prijs, de Bird Award, de Elly Ameling Prijs, de Gouden Notenkraker. Hij heeft gespeeld voor de opening van het Rijksmuseum, alsmede op het Koningsconcert, en over de gehele wereld met pop-, jazz- en wereldmuziek-gezelschappen, kamermuziek ensembles, big bands en klassieke orkesten.


terug naar boven