vr 13 maart

Eric Vloeimans

Gatecrash

Hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s. Dat is de elektrische band Gatecrash van trompettist Eric Vloeimans. Het livealbum Gatecrashin’ won in 2007 meteen een Edison Award en is inmiddels een van Vloeimans’ voornaamste projecten met internationale bekendheid.
Ruim tien jaar later spelen ze in onze theaterzaal hun bekende én nieuwe repertoire. Op het podium de vaste bezetting: topdrummer Jasper van Hulten, de IJslandse basgitarist Gulli Gudmundsson en pianist Jeroen van Vliet (winnaar van de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs) op Fender Rhodes.

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Trompet
Eric Vloeimans
Fender Rhodes
Jeroen van Vliet
Basgitaar
Gulli Gudmundsson
Drums
Jasper van Hulten.
Locatie
Podium Hoge Woerd

Er bestaat muziek die je lichaam rechtstreek opdracht geeft tot bewegen, muziek die tot erotische dagdromen aanzet, muziek die de hersenen traint, muziek die vrolijk maakt of treurig stemt, muziek die ontspant en muziek die op de zenuwen werkt.
Er bestaat ook muziek die je opslokt als Jonas in de walvis, composities lang meeneemt en als de laatste maat heeft geklonken, weer uitspuugt. Je vraagt je af waar je bent geweest en hoe lang. Eric Vloeimans maakt zulke muziek.

Parool

terug naar boven