do 07 maart

Fahd Larhzaoui / Alles voor de Kunsten / HZT / Likeminds

Shirt uit, Fahd!

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? Ópnieuw een opzienbarende solo van de maker van ‘Schijn’.

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo ‘Schijn’, over een man die een dubbelleven leidt. In zijn nieuwe voorstelling bekijkt hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot. We treffen hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in ‘Schijn’ aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in ‘Shirt uit’ te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is ‘Shirt uit Fahd!’ een facing the facts.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel
Fahd Larhzaoui
Dansers
Danny Boom & Kevin Joosten
Tekst
Don Duyns
Regie
Bram Jansen
Choreografie
Virgilmoreno Oehlers
Artistiek advies
Piet Menu
Decor
Robin Vogel
Geluidsontwerp
Jorg Schellekens i.s.m. George Dhauw
Productie
Alles voor de Kunsten, Het Zuidelijk Toneel
Techniek
Thierry Wilders
Fotografie
Bowie Verschuuren
Publiciteit
Anil Jagdewsing,Charissa Wirken
Locatie
Podium Hoge Woerd

Fahd Larhzaoui
Self made acteur Fahd Larhzaoui speelt bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. Fahd was ook vijf jaar lang te zien als acteur en presentator bij het populaire kinderprogramma ‘Huisje Boompje Beestje’ van de NTR.


terug naar boven