Hoge Woerd - theaterzaal

Farbod Moghaddam

Vers van de Pers

Let op: De voorstelling op 10 december om 21.15 uur is afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

Farbod brengt het vooral rauw en eerlijk, soms te eerlijk. Typetjes, persoonlijke verhalen, observaties en natuurlijk grappen.

Farbod ken je misschien al van ‘RAMBAM’, ‘De Slimste Mens’ of als winnaar van het Leids Cabaret Festival (2018). Maar je wilt weten wat je kunt verwachten van zijn allereerste avondvullende voorstelling? Terecht! Dus vooruit: felgeel shirt, blauwe achtergrond, wenkbrauw omhoog. De foto verraadt in ieder geval een vrolijke noot. Gooi daar een paar typetjes bij, wat persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld, observaties en natuurlijk grappen. Dat is iets wat je kunt verwachten. Net als elke andere cabaretshow eigenlijk. Hoe dan ook, Farbod brengt het vooral rauw en eerlijk, soms te eerlijk. Net als deze tekst. Zo, vers van de pers.

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Hoge Woerd - theaterzaal

Toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won, ging het over zijn gunfactor en intelligente grappen. De innemende jongeman, geboren in Iran, pakte iedereen in, terwijl hij niet terugdeinsde voor harde grappen over welke bevolkingsgroep dan ook. In zijn avondvullende voorstelling ‘Vers van de pers’ doet hij niet anders. (…) Zijn meesterlijke finale is een uitsmijter waarmee hij ons allemaal te pakken neemt, want een plaaggeest is ie vooral.


Foto's: Jan-Willem Houweling

Farbod
Farbod Moghaddam is een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijs winnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 werkte voor ‘Vers van de pers’ samen met regisseur Titus Tiel Groenestege en combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament. Farbod vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Hoe dan ook, ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.


terug naar boven