do 01 januari

Gé Reinders en Harmonieorkest Vleuten

Oetbloaze!

Unieke samenwerking tussen Gé Reinders en ons eigen Harmonieorkest Vleuten waarin ze samen Gé’s prachtige liedjes brengen in alle klankkleuren van het orkest.

Gé Reinders is de Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek en staat samen met ons eigen Harmonieorkest Vleuten op de planken in deze unieke samenwerking.
Samen brengen zij zowel Gé‘s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder ‘Blaosmuziek’ en ‘d’n Haof. In Gé‘s prachtige liedjes krijgt u alle klankkleuren van het orkest te horen, van zachte harmonieën tot overweldigende tutti. Dit is een voorstelling die u raakt én omverblaast.

De arrangementen zijn geschreven door internationaal bekende blaasmuziek-grootheden als Hardy Mertens en Peter Kleine Schaars. Het orkest wordt gedirigeerd door Arjan Gaasbeek. Eerder blies Harmonieorkest Vleuten de zaal omver met hun samenwerking met Micheline van Hautem.

voorstellingsinfo
Website
Website
Dirigent
Arjan Gaasbeek
Locatie
Podium Hoge Woerd
Harmonieorkest Vleuten - Foto: Ger Wijtsma

Harmonieorkest Vleuten
Het A-orkest dat dit concert speelt is het vlaggenschip van Harmonieorkest Vleuten en komt sinds 2014 uit in de eerste divisie. HOV-A is een ambitieus orkest dat op een zo hoog mogelijk niveau muziek wil maken en ook nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.
De afgelopen jaren is dit orkest flink gegroeid en beschikt met 76 vaste muzikanten over een volledige harmoniebezetting. Het repertoire van het A-orkest is zeer breed en de optredens zeer divers. Er zijn al meerdere succesvolle concerten gegeven in samenwerking met diverse solisten en ook internationaal zijn er al bijzondere concerten gegeven, zoals in Praag en Berlijn. De tweejaarlijkse Promsnacht is inmiddels een landelijk bekend evenement dat meer dan 1000 bezoekers trekt.


terug naar boven