Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed / Try-out

Dit is een inhaalvoorstelling vanwege de afgelaste voorstellingen in het vorige seizoen van 3 april. Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.

Sterke en oergeestige verhalen van een zelfverzekerd en ontwapenend cabarettalent.

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, belletje trekken bij een familie van negen kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

voorstellingsinfo
Website
Cabaretier
Glodi Lugungu
Locatie
Podium Hoge Woerd

Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.

Jury AKF 2018

Glodi Lugungu
Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarna hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival won.

Nu, als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, staat hij in de theaters met zijn allereerste avondvullende programma ‘Ze bedoelen het goed’.


terug naar boven