Greg Shapiro

The Madness of King Donald

Een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie over de 45ste president van de Verenigde Staten.

De stem achter de beroemde 'The Netherlands Second' video (uit Zondag Met Lubach) spreekt zich uit! Greg Shapiro groet de 45ste - en mogelijk laatste - president van de Verenigde Staten: Donald J. Trump. Nee, Amerika kreeg niet de allereerste vrouwelijke president, maar wel de allereerste president waarvan men zegt dat deze duidelijk geestelijk ziek is.

'The Madness of King Donald' is een avond vol stand-up comedy, cabaret en improvisatie. Als ‘The Original Fake Trump’ heeft Greg Shapiro zich tot doel gesteld om meer persconferenties te geven dan de echte Trump. Elke show biedt het publiek de kans om vragen te stellen aan de president.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Michael Diederich
Cast
Greg Shapiro

Greg Shapiro is de uitgelezen persoon om Nederland Trump-les te geven.

De Volkskrant

Een persconferentie, Trumps malle macho manier om handen te schudden, een alternatief volkslied, een rondje bingo met de zaal, je verveelt je geen moment met Shapiro.Foto: Patrick van Emst

De show is snel, geestig, origineel en verrassend, met Shapiro als comedian-verteller die de gekte van de 45e president van Amerika zelf ook nog steeds niet helemaal kan bevatten.

1eRang

Greg Shapiro
Komiek. Amerikaans. Nederlander. Hij is te zien in de Boom Chicago-show ‘Trump Up the Volume: Angry White Men and How to Avoid Them.’ Zijn nieuwste boek ‘How to Be Dutch: the Quiz’ is internationaal verkrijgbaar. Zijn YouTube-programma ‘Verenigde Staten van Europa’ heeft meer dan 2 miljoen views. En als de Trump-imitator van de video ‘The Netherlands Second’ heeft hij wereldwijd meer dan 75 miljoen views.


terug naar boven