za 06 februari

Hans Dorrestijn

't Houdt een keer op

Let op: Vanwege de tijdelijke sluiting van ons theater door de lockdown is deze voorstelling afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

Het laatste programma van Hans Dorrestijn wordt voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Hans Dorrestijn stelt de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult aan het publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hans gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.

In onze theaterzaal was Hans Dorrestijn eerder te zien met ‘Het einde is zoek’ en ‘Neurosen en andere hobby’s’, samen met Ingmar Heytze en Vrouwkje Tuinman. Nu brengt hij zijn laatste voorstelling ook naar ons publiek.

Tot zover. ’t Houdt een keer op.

Tickets & data
  • za 06 feb
    19.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Tekst en spel
Hans Dorrestijn
Coach
Fred Florusse
Techniek
Huib Elenbaas
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Hans Dorrestijn
In 1975 ging Hans Dorrestijn aan de slag als tekstschrijver en cabaretier. Hij schreef teksten voor Herman van Veen, Joost Prinsen, Jenny Arean, Adèle Bloemendaal en voor de cabaretgroep Don Quishocking. In de jaren zeventig schreef Dorrestijn samen met Willem Wilmink ook voor diverse radio- en televisieprogramma’s als ‘Wij en de Wereld’, ‘de Panorama Woensdagshow’, ‘De Stratemakeropzeeshow’ en ‘J.J. De Bom’ voorheen ‘De Kindervriend’.


terug naar boven