wo 30 maart

Hans Dorrestijn

Het houdt een keer op

Let op: deze voorstelling is afgelast.
Heb je tickets voor deze voorstelling? Je krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

Voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed in het laatste programma van Hans Dorrestijn. Tot zover.

Het laatste programma van Hans Dorrestijn wordt voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Hans Dorrestijn stelt de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. De doodgemepte vliegen en muggen gooit hij uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.

In onze theaterzaal was Hans Dorrestijn eerder te zien met ‘Het einde is zoek’ en ‘Neurosen en andere hobby’s’. Nu brengt hij zijn laatste voorstelling ook naar ons publiek.

Tot zover. ’t Houdt een keer op.

Tickets & data
  • wo 30 mrt
    20.00u
    afgelast
voorstellingsinfo

Hans Dorrestijn
In 1975 ging Hans Dorrestijn aan de slag als tekstschrijver en cabaretier. Hij schreef teksten voor Herman van Veen, Joost Prinsen, Jenny Arean, Adèle Bloemendaal en voor de cabaretgroep Don Quishocking. In de jaren zeventig schreef Dorrestijn samen met Willem Wilmink ook voor diverse radio- en televisieprogramma’s als Wij en de Wereld, de Panorama Woensdagshow, De Stratemakeropzeeshow en J.J. De Bom voorheen De Kindervriend.


terug naar boven